Ik heb ineens antwoord op alles!

Een zorgzaam type, v, 55 jr

Ik sta er eigenlijk nooit bij stil wie ik ben. Eigenlijk vond ik dat ook wel een beetje spannend. Je gaat gewoon door, als je niet omvalt…

Maar het was toch leuk om te ontdekken wat voor persoon je bent. Daar had ik me nooit in verdiept. Je denkt er nooit aan, je hebt het er ook niet over.


Je neemt het gewoon zoals het is. Maar het heeft me wel tot nadenken gezet: hoe ben ik eigenlijk, wat voor persoon.

Maar nu weet ik: er is meer uit te halen. En wat ik altijd mijn zwakte vond (emotioneel), bleek juist mijn kracht (sensitief, dingen aanvoelen). Ik heb geleerd hoe ik mijn gevoel kan laten spreken. Meestal wals ik daarover heen.

Zorgzaam type, dienstverlenend beroep, v, 54 jr

De coachsessies met Annet waren waardevol: het heeft me opgeleverd:

– Annet heeft me gestimuleerd op zoek te gaan naar mijn missie.
– Ik was al aan het nadenken over mijn leven en Annet stimuleerde mij hier meer bij stil te staan.
– Ik ben gaan inzien dat waar ik een hekel aan heb het tegenovergestelde is van wat ik ben (een eyeopener voor mij!).
– Ik heb geleerd mijn goede eigenschappen te koesteren. Annet vertelde dat ik heel speciaal ben (wat ik zelf nog niet helemaal geloof).

Vrouw, 54

Annet is empathisch, enthousiast, snel van begrip en heeft humor.
Bij Annet kon ik mezelf zijn, ze liet me nadenken over mijn woorden en ze zette me aan het denken.
Ze zorgde voor reflectie en ze hielp me kijken naar welke talenten er in mij schuilen. Annet heeft me weer in contact gebracht met mijn innerlijke kompas.

vrouw, gezondheidszorg, 42 jaar

Annet merkt dingen op en geeft ze je direct aan je terug op een ontwapenende manier. Daardoor kan zealles zeggen, wat een ander niet zou kunnen. Verder draait ze niet om de hete brei heen maar komt direct to the point. En ze geeft mij als ondernemer tegenspraak en dat is zeldzaam! Ze is een soort vertrouwenspersoon, een sparringpartner voor mij.

Ondernemer, 56

Annet stelt hele goede vragen waardoor ik waardevolle dingen over mezelf te weten ben gekomen. Ze kan goed luisteren en checkt regelmatig of dat wat ze aandraagt binnen komt, en overeenkomt met mijn gevoelens en gedachten. Annet is een warme, betrokken en betrouwbaar persoon, waar ik me snel op mijn gemak voel.”

Thies Drint

Annet is iemand die haar oprechte interesse laat zien en horen, als ze een ander, dieper aspect voelt achter je

vraag of opmerking. Annet vraagt zich af wat je echt bedoelt of voelt. Ze neemt op een plezierige manier geen genoegen met een vaag antwoord.

Ze gaat samen met jou op zoek, weet je uit te dagen en is in staat met haar gezonde verbazing jou aan het denken te zetten, zodat je een stap kunt mak

Aagje, gezondheidszorg, v

Als Annet met je in gesprek is, dan gebeurt er wat! Ze brengt je in gezonde verwarring. Ik denk dat veel mensen dat nodig hebben.

Maud

Als je een wijze en onorthodoxe coach zoekt, dan is Annet Louters de coach voor jou. Ze helpt je de onderliggende vraag onder je loopbaan- of levenskwestie naar boven te halen met humor, waardoor je je eigen antwoorden vindt. Wel zo prettig en krachtig om je oplossing daarna in daad om te zetten.

Ingrid Huiting, docent Wagner Post HBO Coachopleiding

Koekje erbij? Ja, ook deze website heeft cookies nodig om te kunnen draaien. Klik op OK of op NEE. Als je geen keuze maakt en op deze website blijft, dan ga je automatisch akkoord met de cookies.