Gratis Ontdeksessie​. De eerste stap om jezelf terug te vinden!


Annet kan goed luisteren en stelt goede vragen waardoor ik waardevolle dingen over mezelf te weten ben gekomen. Annet is een warme, betrokken en betrouwbare persoon, bij wie ik me snel op mijn gemak voel. Thies Drint

Annet Louters

​Coach voor ZELFZORG

Wat ga je ontdekken?

In ons gesprek ontdek je wat precies jouw coachvraag is. Wat jou tegenhoudt om goed voor jezelf te zorgen. Wat je nodig hebt om jezelf terug te vinden. Weer te leven in plaats van te overleven. Te weten waar je blij van wordt. Ook kijken we of we een klik hebben en mijn aanpak bij je past.

Voorbereiding

Als ik je aanvraag heb ontvangen, mail ik je en bel om een ​​afspraak te maken en een locatie af te spreken. 

Je zou je kunnen voorbereiden door alvast dingen voor jezelf op te schrijven: waar loop ik tegen aan? waar wil ik van weg? wat wil ik graag anders? Door het schrijven krijg je ook al inzicht.


De meeste mensen die bij mij komen hebben hun vraag nog niet helder, wel zijn ze getriggerd door iets wat ik heb geschreven. Wat is dat bij jou?

Tijdens de sessie

We spreken elkaar op een mooie, rustige plek in de natuur. Als het weer goed is tenminste...


Misschien heb je wel eens ervaren dat praten anders gaat als je naast elkaar in de auto zit, samen wandelt of iets onderneemt. Er ontstaan andere gesprekken dan wanneer je tegenover elkaar zit. 


Als je liever online afspreekt, dan kan dat ook, al missen we dan wel veel non-verbale communicatie.

Wat is het resultaat?

​Na de sessie ervaar je helderheid. Je weet wat je volgende stap is. De volgende stap in het vinden van jezelf. Waar je blij van wordt. Wat je wilt met je leven.

Je hebt orde in je gedachten omdat je al pratend, in antwoord op mijn vragen, je gedachten hebt geordend ;-)


Ook weet je of ik je verder kan helpen. En of je dat zou willen. Door ons gesprek weet je hoe ik als persoon en coach ben, en of er een klik is tussen ons.

Over  Annet Louters

Ik ben Annet, de coach van Louter Annet. Ik kom uit de zorg. Mijn missie is het mooie in mensen naar boven halen. Zodat zij  - en de wereld - weer een beetje gaan stralen.
   
​Let op! Dit doe ik​ ook door liefdevol te confronteren. ​De vinger op de zere plek te leggen.  Bij mensen die voor anderen zorgen is dat vaak hun ZORG voor ZICHZELF. 


​Ik kijk er naar uit om met jou in gesprek te gaan!


 

Wat klanten zeggen

"Als je met Annet in gesprek gaat, gebeurt er wat! Ze brengt je in gezonde verwarring. Ik denk dat veel mensen dat nodig hebben."

VROUW

42 jaar

Annet is empathisch, enthousiast, snel van begrip en heeft humor. Bij Annet kon ik mezelf zijn. Ze zorgde voor reflectie en hielp me kijken naar welke talenten er in mij schuilen. Annet heeft me weer in contact gebracht met mijn innerlijke kompas.

Aagtje


Annet laat haar oprechte interesse zien en horen als ze een ander, dieper aspect voelt achter je vraag of opmerking. Annet vraagt ​​zich af wat je écht bedoelt of voelt. Ze neemt op een plezierige manier geen genoegen met een vaag antwoord.
Annet weet je uit te dagen en is in staat jou met haar gezonde verbazing aan het denken te zetten, waardoor je een stap kunt maken.      

ondernemer

Annet merkt dingen op en geeft ze direct aan je terug op een ontwapenende manier. Hierdoor kan ze alles zeggen, wat een ander niet zou kunnen. Verder draait ze niet om de hete brei heen maar komt direct ter zake. En ze geeft mij als ondernemer tegenspraak en dat is zeldzaam! Ze is een soort vertrouwenspersoon en sparringpartner voor mij.