''Wat wil ik nog met de rest van mijn leven?"
Leef ik echt

of ben ik aan het overleven?

Wat wil ik nog met de rest van mijn leven?

Iedereen vraagt zich op een gegeven moment een keer af: “Wat wil ik nog met de rest van mijn leven?

Wat past echt bij mij?

Dat ontdek je met het talentenpaspoort. Het is dus voor iedereen.
Maar ik heb een zwak voor ‘zorgzame types’ die vooral kijken naar wat anderen nodig hebben.

En daar een beetje moe van zijn. Minder willen zorgen.

''Ik ben er een beetje moe van...''

Je hebt eigenlijk geen tijd om te denken of te voelen hoe het met jezelf gaat.

Maar als je het jezelf een keer toestaat en eerlijk bent gaan deze vragen wel eens door je hoofd:

als je jezelf leeg voelt - ontdek dan jezelf, je behoeften- talentenpaspoort van louter annet oog voor jouw talent

Wil je zo doorgaan?

Stel dat dit zo doorgaat. wat dan? Waar blijf je dan zelf? En wie heeft daar uiteindelijk wat aan?

Als je niet voor deze keer volledige aandacht geeft aan jezelf…jezelf geeft wat je nodig hebt..

Hoelang denk je dat je dit volhoudt? 

zit je op de juiste plek- wat zijn je talenten-talentenpaspoort-louterannet

Als een plant het niet goed doet, ligt dat meestal niet aan de plant zelf maar aan de plek waar die staat. Het is belangrijk om te weten of de plant veel zon of schaduw nodig heeft, zuurminnend of basisch is, een droge grond of vocht wil. Bij mensen kijken we daar te weinig naar.

Sta jij op de goede plek?
Of moet je plek op de schop?

Hoe helpt dan zo'n talentenpaspoort?

Het Talentenpaspoort is een bijzondere talentenscan. Wetenschappelijk onderbouwd en tegelijk lekker overzichtelijk. 

Je ontdekt je emotionele talenten (je behoeften) en je rationele talenten (je manier van denken). 

En de samenhang daartussen.

 

Als je jouw unieke combinatie ontdekt, weet je waar je potentieel ligt.

Waar het de moeite waard is om in te investeren om te kunnen groeien (en opbloeien).

Dat is het gebied waar jij energie krijgt. In plaats van dat het je steeds alleen maar energie kost.

Meer energie, voldoening en vreugde

Als je ziet wat echt bij je past en waar je behoefte aan hebt, en daar meer ruimte aan geeft, word je blijer. 

Je gaat met meer plezier aan het werk, de dag in. 

Je bloeit meer op, krijgt meer energie en voelt meer voldoening.

Hoe dat zit? 

Je doet alleen wat je makkelijk afgaat en wat echt bij je past -omdat het er voor jou echt toe doet – omdat het aansluit bij jouw behoeften en kwaliteiten.

Dus je bereikt meer met minder energie. Het levert zelfs meer energie op dan het kost. Je benut wat je al in huis hebt.

De rest laat je met een gerust hart over aan anderen, die dat juist weer makkelijk afgaat. 

En wat je wel doet, levert meer voldoening, vreugde en energie op.

wie is annet - coach van louter annet -oog voor jouw talent
Het helpt ook bij het maken van keuze's

Je kies waar je zelf behoefte aan hebt. Wat je energie geeft.

Wat dus echt bij je past. Waar je jezelf in kwijt kunt.

En nee: het is niet egoistisch. Je hoeft niet bang te zijn dat het alleen voor jezelf is: anderen hebben juist meer aan jou!

Hoe gaat zo'n talentenscan precies?

Ik bel je eerst om te kijken of we een klik hebben. Dit is nodig om het maximale uit ons contact te halen.

Dan stuur ik je een linkje naar de online vragenlijst.

Binnen 24 uur maak ik een afspraak om de uitslag (het rapport) samen te bespreken.

Na dit gesprek van 1,5 uur (online of live) heb je jouw talenten helder. Je emotionele talenten (behoeften) en je rationele talenten (denkstijl).

Je hebt ook concreet een verslag op papier, een handig naslagwerk voor jezelf (om je keuzes steeds naast te leggen) en om mee te nemen naar een jaargesprek. Daar zul je toch al sterker ingaan omdat je weet wat je kunt en nodig hebt.

 

1

Geef je op!

Aanmelden is snel en vrijblijvend. 

Ik neem altijd eerst contact op om te overleggen.

 

2

Doe de test

De enquete vraagt geen voorbereiding.

De test is online en duurt 30 minuten.

3

In gesprek

Hier gebeurt het!

Ik bespreek de uitkomst (het rapport)  met je.

Hier zit de meerwaarde van mijn creatieve, inventieve denkstijl.

 
 
 
 

4

Bloei op

Nieuwe inzichten zetten je aan het denken.

Je ziet en herkent meer van jezelf.

En dat kun je gaan benutten.

Ook voor anderen,  zonder dat het ten koste gaat van jezelf!


Ervaringen van eerdere klanten

Bewustwording. inzicht

Bewustwording is voor iedereen de grootste winst. Inzicht.

"Het was een herbevestiging van iets wat ik al wel voelde, maar waarmee ik nu de lef en het zelfvertrouwen heb gekregen om het nu ook te doen. Kennelijk heb ik dit in huis, dan ga ik het ook benutten. Ik pak het nu bewuster op. En krijg er ook meer energie van. Ik ga met meer plezier naar mijn werk volgens mijn partner. Ik vind mijn werk nu ook betekenisvoller. Ik ga meer ‘aan’ en ben in m'n element"
review Lucy- online programma ont-dek jezelf in 7 stappen
Lucy
ondersteuner in onderwijs
" Ik ben me door het talentenpaspoort meer bewust geworden wat ik nodig heb om meer plezier in mijn werk te hebben. Minder routinewerk en soms wat leuke uitstapjes maken het leven voor mij leuk. Teveel sleur en leeswerk maken het leven saai waardoor ik op den duur afhaak. Ik heb ruimte voor free-wheelen nodig om op te laden. Dat is een uitdaging bij het vele overleg. Het TP hiep mij om een balletje op te gooien bij mijn leidinggevende.
logo louter jij - ontdek jezelf in 7 weken -online programma louter annet
Robert
adviseur bij gemeente
"Het heeft vooral bewustwording opgeleverd. Inzicht. Daar begint het mee. Ik heb ook meer energie gekregen, alleen al door het erover te hebben. Het gaat meer stromen’. Ik kan meer mijn essentie leven. Vooral het gesprek over eigen behoeften en kwaliteiten vond ik mooi. Omdat je eigen kwaliteiten gewoon niet ziet. Ook is het niet makkelijk om alleen de vertaalslag te maken.
druk druk druk doorgaan- handen uit mouwen- zorgzame types- louter annet
Ellie
mantelzorger

Wat kost dat grapje?

De investering in jezelf is 297 euro. 

 

Je kunt vooraf vergoeding van dit bedrag vragen bij je werkgever, in het kader van persoonlijke ontwikkeling,
je persoonlijk ontwikkelingsplan. Vaak is er veel meer budget dan wordt uitgegeven. In het kader van ‘goed werkgeverschap’ staat opleiding en ontwikkeling hoog op het lijstje van werkgevers, zeker in onderwijs en zorg.

Vanwege grote tekorten worden ze zich steeds meer bewust van het belang van investeren in hun mensen om uitstroom te voorkomen. In ziekenhuizen is daarbovenop nog een enorme pot met geld: de KIPZ – kwaliteitsimpuls personeel ziekenhuizen. Maak er gebruik van zou ik zeggen. Doe je winst ermee!

 

Het mooie is: je hebt er ook privé en op lange termijn veel aan. Het is echt een investering in jezelf die je makkelijk terugverdient in gewonnen tijd, energie, gezondheid en mogelijk werk/geld. Dus waar hebben we het over? 

Heb je nu helemaal geen middelen op dit moment? Dan komen we er ook wel uit. Je hebt namelijk wel talenten. We vinden vast wel een mogelijkheid om onze talenten te ruilen.

De voordelen van 'ontdek je talenten' op een rij

Direct effect

Verrassende en positieve ontdekkingen over jezelf.Gemakkelijk

Geen ingewikkelde

Geen lange testen.

1 vragenlijst, 1 gesprek.Kort maar krachtig

Korte vragenlijst, dan een gesprek met uitkomst ofwel paspoort (wetenschappelijk onderbouwd)


En....?

Vind je dit erg interessant?

Heb je nog vragen?

Zou je graag jezelf ont-dekken?

Gun je jezelf (en daarmee anderen!) die investering in jezelf?

Zullen we dan een belafspraak maken? Om te kijken of wij kunnen samenwerken?
Het is vrijblijvend. Hier is mijn online agenda

PS. 1. je kunt ook gewoon met me appen. 0621103656.

PS. 2 Je kunt ook eens kijken op mytalentpassport.com