GELUKT! JE CHECKLIST IS ONDERWEG!

vraag de checklist aan 'zit ik nog wel op mijn plek'- bij louter annet -oog voor jouw talent

10 vragen om te checken of je nog op je plek zit

....... of dat er wat anders moet gebeuren

Met de 10 vragen weet je ook precies op welk punt je niet goed zit. Handig.  Maar wel confronterend.  Misschien pijnlijk.  Maar pijn is een signaal en kan een wake-up-call zijn. Als je dat durft te erkennen. In plaats van het te verbijten of verdoven. 

Maar misschien ben je moedig en hoef je eigenlijk de checklist niet te doen om te weten dat er wat moet gebeuren. En weet je dat je nu in
actie wilt. Stappen wilt maken. Omdat het nu het moment is.  En anders misschien niet meer lukt. Scrol dan nog even door.

Speciaal voor jou heb ik voor jou ‘Ontdek jezelf in 7 stappen’, mijn online programma, waarmee je gewoon zelf ontdekt wat er moet gebeuren omdat je jezelf ontdekt. Heerlijk praktisch en snel resultaat.

Dit kan je de komende tijd sowieso verwachten

Ik stuur je – in principe – elke 2 week extra inspiratie over dit onderwerp.

Je hoort als eerste over mijn nieuwste blog of video.

De komende 14 dagen zal ik je nog een aantal keer zult mailen omdat ik een paar belangrijke  toevoegingen wil delen.

Volg mij ook op...

Facebook, of als je me liever volgt via LinkedIn. En sinds kort op Instagram. Dan kun je hieronder eenvoudig verbinding maken.

Onregelmatig post ik hier inspiratie wat te maken heeft met beter voor jezelf zorgen, jezelf geven wat bij je past.

Koekje erbij? Ja, ook deze website heeft cookies nodig om te kunnen draaien. Klik op OK of op NEE. Als je geen keuze maakt en op deze website blijft, dan ga je automatisch akkoord met de cookies.