Ik ben Annet, de coach van Louter Annet, oog voor jouw talent. 

Ben graag buiten, met mijn honden en/of met mijn klanten. 

Mijn missie: mensen het mooiste van zichzelf te laten zien

Het is mijn missie om mensen het mooiste van zichzelf te laten zien.

Ik vind namelijk dat we vaak te veel focussen op wat niet goed is bij de ander, in plaats van dat we speuren naar het positieve, wat er altijd achter zit.  In mijn geval hoorde ik altijd: ‘Wat ben je druk; doe toch een beetje rustig’. In plaats van: ‘wat ben je enthousiast’.

Tot iemand (een coach) zei: “wat een heerlijk dartel veulen”. 

Wat was dat een verademing, het voelde eindelijk als erkenning.

Dat was het moment dat ik besloot om hiermee door te gaan. Wat zit er aan kwaliteit achter een negatief (doorgeschoten) punt en wat kan ik leren van iets waar ik me bij de ander aan erger. Daarom werk ik graag met kernkwaliteiten.

Ik ben rond mijn 50e op meerdere fronten stilgezet door een ingrijpende gebeurtenis. Ik merk ook bij anderen dat ze dit herkennen: stilgezet door ‘het lijf of het leven’. Daarom richt ik mij vooral op mensen in de 2e helft van hun leven (of in de rust ervoor…). Als de vraag aan de orde komt: ‘wat ga ik doen met de rest van mijn leven? Moet ik wat anders gaan doen of ga ik zo door?’

Harde werkers en ‘zorgzame types‘ ken ik van huis uit. Ben geboren en getogen op de boerderij en heb 35 jaar als verpleegkundige gewerkt. Daarom heb ik een zwak voor ‘zorgzame types’ die altijd kijken naar wat anderen nodig hebben en zich verantwoordelijk voor hen voelen. Die handelen naar wat anderen graag willen.  Die nooit rekening houden met wat ze zelf zouden willen.  

En die daar nu een beetje moe van zijn. Minder willen zorgen. Misschien wel geen ‘zorgzaam type’ zijn. Geen echt talent op zorg hebben. Of wel, maar ook behoefte hebben aan autonomie of goedkeuring. En dat niet voldoende hebben of krijgen.

Daarom ben ik zo enthousiast over het talentenpaspoort dat ik heb ontdekt als hulpmiddel om in kaart te brengen waar je behoefte ligt, waar je energie van krijgt (en waarvan niet). Dat gun ik iedereen, en dus vooral mensen die daar nog niet vaak over na hebben gedacht. Zich de tijd en investering daarvoor niet gunden.

Heel veel mensen weten niet wat ze in huis hebben. Hun kwaliteiten.  En wat ze zelf nodig hebben. Dat vind ik zonde. Vandaar mijn missie.

Wat andere mensen over mij zeggen

“Anderen lopen een bepaald straatje, maar jij ziet alle zijstraten, de mogelijkheden die anderen niet zien.”

Angelique

‘Jij maakt opmerkingen, waardoor bij mensen luikjes opengaan.’

Wim

.....

.....

Anderen noemen als kernwoorden:

Wat kan ik voor je doen?

Als je deze woorden ziet dan snap je dat je bij mij geen vastomlijnd iets, concrete stappenplannen moet verwachten. Heb jij behoefte aan een standaard traject dan moet je niet bij mij zijn.
Want ik ben degene die een heel nieuwe weg vind met jou.

Ik zie kansen (is een emotioneel talent) en verbanden die niet voor de hand liggen. 

Daarbij kun je ook gebruik maken van mijn inventieve denkstijl (niet-gestructureerde, maar creatief).

Daarom doe ik alleen persoonlijke trajecten: ik stem af op wat ik zie en hoor (en voel/ merk) bij jou.

Dat is ook de reden dat ik altijd een intake doe. Een kennismakingsgesprek. Vrijblijvend. Ik heb namelijk een klik met jou nodig om op m’n best te zijn. Om er voor jou het maximale uit te halen.

Vind je dit erg interessant?

Zou je ook  graag jezelf ont-dekken?

Gun je jezelf (en daarmee anderen!) die investering in jezelf?

Zullen we dan een belafspraak maken?
Het is vrijblijvend. Hier is mijn online agenda

PS. 1. je kunt ook gewoon met me appen. 0621103656.

Koekje erbij? Ja, ook deze website heeft cookies nodig om te kunnen draaien. Klik op OK of op NEE. Als je geen keuze maakt en op deze website blijft, dan ga je automatisch akkoord met de cookies.