Windvang 2, 9621 BD Slochteren
+31 6-21103656
contact@louterannet.nl

Even tot jezelf komen in de natuur

coachsessie in de tuin- in de natuur tot rust en tot jezelf komen

Een enkele coachsessie

Een coachsessie is bijzonder krachtig. Als ik je mee mag nemen in de natuur en jou liefdevol mag confronteren en jij durft stil te staan bij jezelf, dan kunnen er in een enkele sessie al mooie dingen gebeuren. Jij en ik kunnen in een coachsessie sparren over de dingen die je bezig houden. Jij kunt het vraagstuk waar je over nadenkt met me delen.

Wat een enkele coachsessie oplevert

In een coachsessie ben je even weg uit de drukte en waan van de dag. Je kunt even tot jezelf komen en nadenken over wat je echt belangrijk vindt. Een enkele coachsessie levert voor jou heel concreet op:

  • een moment van rust en reflectie
  • ordening en meer ruimte in je hoofd
  • helderheid over je 1e stap
  • een concreet to-do lijstje

Verder kun je al een begin van inzicht krijgen in je kwaliteiten, je valkuil, je uitdaging. Ook kun je je blinde vlek al wat verkleinen en proeven aan de rust van de natuur.

Eerst even kijken en ervaren wat het inhoudt? Dat kan met de gratis ontdeksessie.

Tot rust en dan tot jezelf komen

Om jezelf te ontdekken is het nodig dat je eerst tot rust en dan tot jezelf komt. Dat wil het beste in de rust van de natuur. Zie ook mijn blog over zorg voor jezelf.

Deze rust daalt vanzelf ook op jou en mij neer. Daarom zoeken we een plek op of aan het water, in de tuin of in het Slochterbos.

Desnoods kunnen we ook binnen zitten (in de rustige, lichte bovenruimte).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *