Wij kunnen samen in een coachgesprek ontdekken wat je graag anders wilt of waar je tegenaan loopt. Het gaat dan over hoe je nu in het leven staat, hoe je anders wilt zijn en hoe je dat bereikt. Dat is dus niet ‘soft’, maar heel concreet. Maar het gaat wel diep; het gaat ook over wie je bent (je identiteit) en wat je belangrijk vindt. Als je dat wilt en nodig hebt kunnen we meer gesprekken hebben.

Louter Annet- zeilend coachen- speciaal arrangement- wanneer en hoe gooi jij het roer om

Dit kan in mijn coachruimte in de bovenkamer of bij mooi weer in de tuin. Als je wilt kan de hond erbij zijn. Dit geeft weer een heel andere sfeer.

Speciaal arrangement: Zeilend coachen

Heel speciaal is de mogelijkheid van ‘zeilend coachen’ op het Schildmeer met mijn Waarschip. Op het water kun je nog beter afstand nemen (ook letterlijk) van de waan van de dag en de dagelijkse hectiek. Daar is namelijk rust en ruimte die nodig is om tot jezelf te komen.

En je kunt tijdens het zeilen voelen hoe de wind staat en hoe jij daarmee omgaat. Het zeilen geeft prachtige metaforen voor het echte leven. Zo kunnen we het – en passant – hebben over je eigen ‘boot’, de weersomstandigheden, je uitrusting, de stand van je zeilen, je innerlijke kompas, je punt op de horizon en hoe jij je roer kunt omgooien.

” Je kunt de wind niet veranderen,

wel de stand van je zeilen”