Windvang 2, 9621 BD Slochteren
+31 6-21103656
contact@louterannet.nl

Wat kunnen jij en ik?

Jij kunt bij mij tot rust en jezelf komen. Ik neem je mee de natuur in: het water op of de tuin in. Zo nemen we afstand van de dagelijkse hectiek. Er komt ruimte en rust die nodig is om tot jezelf te komen.

Tot jezelf komen in de natuur

Je kunt kiezen voor een enkele coachsessie in de natuur, waarbij je liefdevol met jezelf wordt geconfronteerd. Soms kun een enkele sessie al zoveel eyeopeners krijgen dat je hier al een richting helder krijgt of het roer al om kunt gooien. Lees meer.

Vanaf half april 2020 weer mogelijk: arrangement zeilend coachen

zeilend coachen het water op- rust Schildmeer- ervaar hoe het is om het roer om te gooien

De zomer is over. Half april kun je weer gebruik maken van het VIP-aanbod zeilend coachen. Het arrangement zeilend coachen combineert een coachsessie met zeilen. Je krijg je 1:1 tijd met mij op het water. Het effect van het water is hierbij dat de rust echt op je neerdaalt. Lees meer.

Herfst-challenge: zoektocht naar jezelf

Het is herfst! Een mooie tijd voor introspectie en leren van de natuur. De herfst-challenge is een zoektocht naar jezelf waarbij je kunt ontdekken wie je bent, wie je nog meer kunt zijn en hoe je zover komt. Je ontdekt de beste versie van jezelf. Lees meer.

Ontdeksessie

Jij en ik kunnen het ook eerst even uitproberen. Kijken of wij een klik hebben en of wij jouw vraag helder kunnen krijgen. Het kan ook zo zijn dat er veel meer onder of achter zit. Daarvoor is de gratis ontdeksessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *